De vlag mag uit..?

Geplaatst door op september 6, 2014 in Blog | 4 reacties

De vlag mag uit..?

Het is ongelofelijk maar waar.. Mijn website is online! Ik zou natuurlijk nu van álles uit mn mouw kunnen schudden met excuusjes waarom dit in hemelsnaam zo lang geduurd heeft maar dat doe ik niet. Ook omdat het niet veel zin heeft aangezien degenen die mij al een tijdje volgen, me inmiddels ook gewoon kennen.. 😉 (Sorry websitebouwer, ook jíj hebt moeten lijden onder mijn chaos: ‘Nee nu stuur ik echt alles door, ‘maar nú ben ik écht vastberaden om de site zo snel mogelijk online te krijgen’, ‘sorry het is een beetje hectisch geweest’ ..)

What can I say. Ik ben een rare kwiebus. Mét een aardige stem, dat wel. God of wie dan ook mag weten wat me af en toe bezield. Anyway: Here I am!

Geen idee of het iemand nog wat kan schelen, maar ik ben van plan om hier af en toe wat te schrijven. Niet over mijn ‘glamour’ leven maar gewoon over van alles en nog wat.. Met meninkjes, eerlijkheidjes, boekjes open doen.. niet te veel!.. Anders krijg je dat weer.. Gewoon dit soort dingen. Lijkt me leuk. 😉 Voor nu, ENJOY!

x, Floor

4 Reacties

 1. troynew 10 september 2014

  Als fan van rare kwibussen in het algemeen en jou in het bijzonder ben ik uitermate benieuwd met wat voor wereldschokkends je ons nog gaat verblijden, zowel op muzikaal als op blog- en websitegebied. Relativerende opmerkingen als ‘geen idee of het iemand nog wat kan schelen’ of ‘ik weet niet of er nog wel iemand op mij zit te wachten’ mag je daarbij gerust achterwege gelaten. Bescheidenheid siert dan wel de mens, maar jij bent van jezelf al decoratief genoeg (om niet te spreken van een sieraad voor het vak). Bovendien heb ik het vage vermoeden dat jij nog altijd kunt rekenen op een aanhang om U tegen te zeggen (of toch minstens ‘je’, voor wie wat minder formeel is opgevoed). Ik wens je veel succes bij alles wat je nog gaat ondernemen. Nodeloos te zeggen dat ik je verrichtingen op de voet blijf volgen, dan wel op de door de rechter in het straatverbod voorgeschreven eerbiedwaardige afstand. :o)

  Mellow greetings and may the force be with you,

  ~Troy (going with the Flo since 2005)

 2. Johan de Knegt 10 september 2014

  Hoi Floortje. Geweldig om te zien hoe jij je dromen blijven volgen en uitwerken. Nu weer een eigen website en heerlijk om te zien dat het goed met je gaat. Al lange tijd fan en volg je regelmatig op facebook (moet tenslotte ook zelf mijn dromen volgen), en zal deze site en blog ook veelvuldig bezoeken. Laat niemand je iets wijs maken en volg je hart, hoop dat er ergens nog een duet van jou en Marco voorbij gaat komen in de toekomst. Je hebt talent en dat als sinds de idols waar je 2e werd maar mijn nummer 1 was 😉 Groetjes Johan

 3. Danny 5 oktober 2014

  Je mag je zelf zijn,Praten help,t en lucht op.ander,s schrijf, je Liedje,s Nummer,s over, je kan het.Laat het ver leden achter je.Fan,s heb,t je.Presteren,acteren,voor tele visie om roep,en zang coach, word,en laten;zien op tele visie, programma,s;Die bij jouw,leren zing en,En goeie Media Prestatie,Media vind en mens en leuk, en als je goed gebruik,t.

  Gaan ze je vind en Herk en Zien en volg en,Je hebt anonime gebruikers,En echte gebruikers,
  Gebruik de Media goed.en ga concert,en geven.Of concert en theater, gebouw en in,Je Hebt Talent.

  Wees je zelf,schrijf Nederlander,s engels talige nummer,s

  Voor je het weet, Sta Je Op Nummer 1

 4. Bart 7 oktober 2014

  Je bent een kanjer Floor 🙂

Laat een Reactie Achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Website by brasza Webdesign